22 oktober, 2020.

Nu börjar det hända saker i Boklabyrinten! Tanken med Boklabyrinten är att ha ett koncept som vänder sig i första hand till kvinnor. Det känns viktigt att värna systerskapet.

Den här hösten/vintern kommer en kvinna som heter Ina Knutsson att vara i Boklabyrinten med ett antal kurser. Hon är en väldigt inspirerande människa som delar med sig av olika sätt att ta vara på sig själv och sitt själv.

Nästa gång hon är i Boklabyrinten är den 14 november. Då blir det en heldag, kl.9-15, som hon kallar 20-talet. Hon berör det som har hänt i världen och samhället och låter dig ställa det i relation till vilka förutsättningar det skapar i ditt liv. Vad är du i allt det här, vad vill du, vad längtar du efter, vad har du för behov, vill du förändra något i ditt liv? Hon kommer också att hjälpa dig med att manifestera dina visioner så att de blir verklighet, tipsa om konkreta åtgärder som du kan genomföra själv ganska enkelt, hitta rutiner för att fortsätta det inre samtalet och se hur behoven ser ut för att rutinen ska fungera.

Hon kommer också att visa dig betydelsen av samarbete. Vilka kan stötta och hjälpa dig, vilka är det som går en liknande väg som du? Kostnaden för dagen är 1250 kr, inkl. fika för- och eftermiddag.

Lunch bekostar man själv eller har med sig, det finns kyl och micro på Boklabyrinten. Det är nära till coop-restaurangen på Sveaplan.

Tycker du att det låter intressant så kan jag verkligen rekommendera dig att anmäla dig till dagen via mail: skapaochleva@gmail.com

Ta med en vän och gör det tillsammans så att ni kan fortsätta hitta stöd i varandra efter dagen.

Syntolkning av bild: tidningsurklipp med del av intervju med Ina. Nerikes Allehanda